Späť na Blog
22. augusta, 2023

Novinky v Greenlogy (+ čo pripravujeme)

electric car

Milí klienti,

napriek tomu, že je stále čas dovoleniek, my neustále pracujeme na zlepšení našich služieb a inovatívnych produktoch.

Čo máme nové za posledné 3 mesiace?

 

1. Výborný rating 

Všetky tri regionálne distribučné spoločnosti nás ohodnotili tým najvyšším možným ratingom A, nakoľko si plníme svoje záväzky načas a bez omeškaní. 

2. Vylepšený program AKU

post_nespotreb_elektrinu

Ako ste mnohí postrehli, v rámci riešenia krízovej situácie na energetickom trhu, sú domácnosti radené medzi zraniteľných odberateľov. V praxi to znamená, že pokiaľ by ste si chceli zmeniť dodávateľa, túto možnosť v tomto roku ste mali do 31.3.2023, kedy bolo možné si podať výpoveď. Ak ste tento dátum nestihli, najbližší možný dátum je podanie výpovede k 31.3.2024 a reálny prechod k novému dodávateľovi od 1.1.2025.

Noví klienti sa k nám teda dostanú s výrobným miestom len pod programom AKU, kde na ich spotrebné miesto (odber) počkáme.

Aby ste mali plnohodnotný komfort zo zriadenia virtuálnej batérie AKU, spustili sme možnosť premieňania prebytkov z vašej virtuálnej batérie za kredity na nabíjanie elektromobilu v sieti GreenWay v pomere 25€ / 500kWh.

 

Existujúci klienti so službou virtuálnej batérie AKU, prihláste sa do zákazníckej zóny. Pri aktivácii služby GreenCar na vás čaká darček v podobe 25€ na kredit na nabíjanie vášho elektromobilu. Ako na to? 

3. Pracujeme neustále na novej službe Sharing

Mnohí sa nás na to pýtate, kedy to už bude :). Koncept služby zdieľania elektrickej energie je náročný, ale aj cez toto letné obdobie pracujeme z plných síl, aby ste si mohli zdieľať vašu prebytočnú elektrickú energiu, ktorú naakumulujete vo vašej virtuálnej batérii, už na jeseň tohto roku. Prosím, vydržte :).

Ak ste našim zákazníkom a chceli by ste sa zapojiť do testovacej fázy služby, napíšte nám na podpora@greenlogy.com a zaradíme vás do poradovníka. Dôležitým faktorom je, aby aj odberné miesto, ktorému budete chcieť posielať Vaše uložené kWh bolo v bilančnej skupine Greenlogy, t.j. musí mať podpísanú Zmluvu o združenej dodávke elektrickej energie a musí prejsť úspešným zmenovým procesom. Do popisu požiadavky nám napíšte CHCEM SHARING

 

S prianím pekného zvyšku leta,

Peter Kalman, CEO Greenlogy

foto okrúhla_Peter Kalman

Aktivujte si odber tu!

 

Súvisiace články

Zelená revolúcia na cestách alebo nabíjanie elektromobilov ako kľúčový bod k udržateľnej budúcnosti
Zelená revolúcia na cestách alebo nabíjanie elektromobilov ako kľúčový bod k udržateľnej budúcnosti
Prečítať
Je zelená elektrina len fejk? Ako odlíšiť greenwashing od skutočnej zelenej elektriny?
Je zelená elektrina len fejk? Ako odlíšiť greenwashing od skutočnej zelenej elektriny? Žijeme v dobe zelenej. Z každej strany sa na nás valí zelená reklama, byť zeleným je in. Pretlak informácií a ponúk je taký veľký, že sa stiera rozdiel medzi marketingo…
Prečítať
Efektívna výroba elektriny v domácnosti? S Green VBattery no problem.
Efektívna výroba elektriny v domácnosti? S Green VBattery no problem. Využívate solárne panely na výrobu elektriny? Tak to vám zrejme párkrát vŕtalo v hlave, či by sa nevyužitá, prebytočná elektrina zo solárnych panelov dala uložiť a spot…
Prečítať
Virtuálna batéria výrazne zefektívňuje spotrebu solárnej energie.
Virtuálna batéria výrazne zefektívňuje spotrebu solárnej energie. Používanie uhlia môže byť o pár rokov vzácnosťou. Aj preto stále viac riešime alternatívne zdroje energie. Najväčší rozmach v poslednom čase zaznamenáva výroba slnečnej…
Prečítať