Blog

Greenlogy je súčasťou E-mobility Ekosystém (EES)

Written by Peter Kalman | 26. okt 2022

Žiadny greenwashing ani prehnaný marketing. Trend spotrebiteľov smerujúci k udržateľnému systému života je jasný. Spojili sme sa s tými najlepšími, aby sme Vám vedeli ponúknuť komplexnú službu v rámci E-mobility.

Vidíme to aj v iných sektoroch, ako len v oblasti energetiky, že je nutné sa v dnešnej dobe spájať, aby sme mohli dosiahnuť lepšie výsledky. Greenlogy chce patriť medzi spoločnosti, ktoré aktívne participujú na nových riešeniach a možnostiach v rámci udržateľného rozvoja.

Čo je vlastne EES?

Je to konzorcium firiem, zložené z tých najlepších odborníkov v jednotlivých oblastiach.

Spoločnosť Greenlogy je poctená, že môže byť súčasťou tejto unikátnej spolupráce firiem, nakoľko všetky zúčastnené spoločnosti majú za cieľ udržateľnosť a klientovi ponúknuť multidimenzionálny prístup. 


 

Radi by sme Vám predstavili jednotlivé spoločnosti:

  • GreenWay je prevádzkovateľom nabíjacej infraštruktúry (CPO) a poskytovateľ nabíjacích služieb (EMP) v strednej Európe od roku 2011 https://greenway.sk/ 
  • Business Lease je komplexným poskytovateľom mobility a profesionálom v oblasti operatívneho leasingu https://www.businesslease.sk/ 
  • Pre spoločnosť ŠKODA elektrické vozidlá otvárajú novú kapitolu histórie https://www.skoda-auto.sk/ 
  • EuroWag je poskytovateľom služieb v oblasti CRT (komerčnej cestnej dopravy) https://www.eurowag.com/sk 
  • M3Soft sa zaoberá návrhom a výstavbou fotovoltických zariadení a elektrární, energetickým manažmentom jednotlivých výrobných zariadení a nabíjacích staníc https://m3soft.sk/ 
  • Národný energetický projekt sa zaoberá návrhom a výstavbou fotovoltických zariadení predovšetkým pre domácnosti https://www.eprojekt.sk/ 
E-Mobility Ekosystém prináša zákazníkom komplexné riešenia elektrifikácie ich fleetov, a to od komplexnej analýzy u zákazníka, obstarania elektromobilov cez operatívny leasing, riešenia nabíjacej infraštruktúry a nabíjacích služieb na mieru, telematiku fleetových dát pre firemné ERP systémy, dodávku energie z OZE alebo z vlastnej fotovoltickej elektrárne, až po komplexnú prevádzku a údržbu všetkých systémov dodávaných v rámci EES.

Myslíme si, že v dnešnej dobe sa ľudia a firmy čoraz viac zaujímajú o elektrické automobily, avšak ich brzdí cena, ktorá je stále privysoká pre priemerne zarábajúceho človeka. Skĺbenie služieb financovania elektromobilov, ich obstarania a odstránenie zbytočnej administratívy, je skvelý krok vpred a pre klienta veľmi pohodlné riešenie.

Ak ste doteraz váhali s elektrifikáciou Vášho fleetu, už neváhajte. Sme pripravení Vám dodať tie najlepšie služby v spolupráci so spoločnosťami z EES.